Стрімінговий сервіс Disney+ нарешті випустив повний трейлер до другого сезону супергеройського фентезі-серіалу "Локі" (Loki), що стане частиною п'ятої фази кіновсесвіту Marvel.

Головний герой Локі Тома Гіддлстона страждає від "вислизання часу", яке він описує як "бути витягнутим крізь час, між минулим і теперішнім".

У своєму провалі в часі Локі бачить світ у "цілковитій руйнації", що задає сюжетну лінію для другого сезону.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Щоб спробувати вирішити цю проблему, він разом з Мобіус М. Мобіус (Оуен Вілсон) звертається до нового персонажа, ОБ, якого грає оскароносний Ке Хуей Куан ("Все і всюди одночасно").

Цей працівник AVT відкриває їм, що точно знає, що не так з братом Тора, але це неможливо виправити.

Другий сезон "Локі" складатиметься з шести епізодів, написаних сценаристом Еріком Мартіном, який повернувся до серіалу.

Джастін Бенсон та Аарон Мурхед підтвердили, що зніматимуть по одному епізоду серіалу, а Майкл Волдрон залишиться в шоу як його творець. Хіддлстон, Волдрон, Вікторія Алонсо, Луїс Д'Еспозіто і Кевін Фейге також повертаються в якості виконавчих продюсерів другого сезону.

Прем'єра серіалу відбудеться 6 жовтня.

Нагадаємо, онук Оппенгеймера висловився про Нолана і новий фільм про ядерну бомбу: "Намагався когось убити"