Найбільший американський стрімінговий сервіс фільмів та серіалів Netflix опублікував трейлер документального міні-серіалу "Депп проти Херд". Його сюжет буде розкривати не лише сам судовий процес, але й культурний та соціальний резонанс, який він викликав у суспільстві.

Ембер Херд та Джонні Депп
Ембер Херд та Джонні Депп

Відповідне відео стрімінговий сервіс опублікував на своїй Youtube-сторінці.

Нагадаємо, що Депп подав до суду на Герд за наклеп на нього в статті Washington Post 2018 року, де вона назвала себе жертвою домашнього насильства.

Колишнє зіркове подружжя були залучені у тривалий судовий процес, який тривав аж 6 років.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Джонні Депп і Ембер Херд
Джонні Депп і Ембер Херд

Ембер Херд стверджувала, що Депп неодноразово застосовував до неї фізичну силу, душив і одного разу зґвалтував пляшкою з-під лікеру. У залі суду колишня дружина Деппа постійно плакала та доводила що Джонні справжній тиран.

Та лише суд у Вірджинії, який тривав шість тижнів, зміг вирішити конфлікт зіркової пари минулого року.

Ембер Херд: скріншот з YouTube
Ембер Херд: скріншот з YouTube

За цим відчайдушними змаганнями колишнього зіркового подружжя спостерігав увесь світ. Однак адвокату Деппа все ж таки вдалося вибороти перемогу та спростувати усі звинувачення щодо головного героя "Піратів Карбського моря".

Документальний серіал про гучне розлучення зіркової пари буде складатися із 3 серій та вийде 16 серпня.

Сюжет стрічки аналізує високоприбуткову індустрію, що виникла навколо судового процесу, до якої увійшли тіктокери, ютубери, сищики-аматори, тонни ботів і щонайменше один хлопець у масці Дедпула.

Міні-серіал "Депп проти Херда" розповідає, про те, як вони маніпулювали правдою і впливали на громадську думку суспільства.

Нагадаємо, що фанати Джонні Деппа обурені фільмом про його стосунки з Ембер Герд: "Жахливі діалоги та дешеві...".

Раніше ми повідомляли, що Ембер Герд втекла до Іспанії з однорічною дочкою: суд із Джонні Деппом довів до ручки, грошей немає.