Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста із національної збірної та "Арсеналу" Олександра Зінченка нещодавно оголосила про свою другу вагітність.

В акаунті Влади Седан стало з'являтися все більше зворушливих фото з круглим животом, а 28 липня вона навіть зважилася публічно розкрити стать їх із Зінченком дитини. Молоді батьки влаштували невелику вечірку Baby Shower, яка така популярна на Заході.

Влада Седан та Зінченко, фото з Instagram
Влада Седан та Зінченко, фото з Instagram

Вечірка відбулася на футбольному полі Емірейтс. До такої визначної події також залучили першу доньку пари, дівчинку Єву. У момент, коли вона забила гол у ворота, позаду батьків вибухнули димові шашки рожевого кольору.

Так шанувальникам стало відомо, що парочка чекає на появу ще однієї дівчинки. Варто зазначити, що на відео Зінченко шалено радів і тепло обіймав Седан, хоча багато хто "пророкував" йому хлопчика.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Ми чекаємо..." - написала Влада Седан.

Користувачі мережі були здивовані, що родина чекає на дівчинку і навіть жартували про те, що Зінченко "недостатньо старається". У коментарях також можна побачити велику кількість привітань.

"Дві дівчинки, щось Саша не до кінця старається", "Ех, хотілося б щоб був син у Зіни футболіст, але схоже, що будуть у нього прекрасні доньки", - написали користувачі.

Коментарі - instagram.com/zinchenko/
Коментарі - instagram.com/zinchenko/

Коментарі - instagram.com/zinchenko/
Коментарі - instagram.com/zinchenko/

Нагадаємо, Влада Седан показала, хто ревнує і забороняє їй обіймати Зінченка з "Арсеналу": "Плакатиму"