20-річна дочка зірки "Кварталу 95" Олени Кравець Маша веде свій блог у соціальній мережі instagram.

Дівчина не так часто публікує подробиці свого особистого життя, проте дещо розповідає передплатникам. На її обліковий запис налічується 15,3 тисячі передплатників.

Маша Кравець, instagram.com/ma_kravets
Маша Кравець, instagram.com/ma_kravets

Якось Маша показувала, як весело проводить час із друзями. На відео дівчинка позувала у стильному образі – у приспущених джинсах, топі та з рожевими навушниками. Вона тримала в одній руці склянку з напоєм, який позбавлялася літньої спеки, а в іншій закуску.

Після цього дочка зірки "Квартал 95" показала хлопця, котрий, можливо, їй подобається. Вона зняла його на відео, як він вулицею йшов їй на зустріч. У руках він мав пакет. Хлопець стильно одягнений у білу футболку, зверху накинув літню сорочку.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Дівчина підписала відео

"Красівий"

Маша також розсекретила ім'я парубка. Його звуть Віктор Квашенко. На його сторінці у соціальній мережі зазначено, що Віктор консультант з їжі. А ще він нещодавно побував у Західній Україні та зробив фото у справжньому гуцульському костюмі.

Варто зазначити, що спільні фото Маша та Віктор не показують у соціальних мережах, можливо, у них усі попереду.

Віктор Квашенко, скриншот: Instagram Stories
Віктор Квашенко, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що донька Олени Кравець із "Жіночого Кварталу" зізналася, за що їй соромно - мамі краще не бачити цього.

Раніше ми повідомляли, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" Маша перетворилася на Біллі Айліш.

Також стало відомо, що юна дочка Олени Кравець із "Жіночого Кварталу" знайшла захоплення серед варшавських бетонних джунглів.