Знаменита американська співачка Тейлор Свіфт провела у Сіетлі два концерти, результат яких здивував сейсмологів. Фанати виконавиці так бурхливо реагували на творчість зірки, що спричинили сейсмічну активність. Про це повідомляє cnn.

Тейлор Свіфт у рамках свого нового концертного туру виступила на стадіоні Lumen Field у Сіетлі. Фанати співачки так бурхливо виражали емоції, що викликали сейсмічну активність, еквівалентну землетрусу силою 2,3 бала.

Тейлор Свіфт, фото з Twitter
Тейлор Свіфт, фото з Twitter

Це зауважила сейсмолог Джекі Каплан-Ауербах. Вчена зазначила, що схоже явище вже фіксувалося у 2011 році, коли проходив матч місцевої футбольної команди, проте тоді коливання були слабшими на 0,3 бала.

Сейсмограми з концертів Тейлор Свіфт. Фото: cnn
Сейсмограми з концертів Тейлор Свіфт. Фото: cnn

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Оплески після тачдауну тривають пару секунд, але врешті-решт стихають. А з концерту Тейлор Свіфт я зібрала близько 10 годин даних. Музика, динаміки, ритм. Вся ця енергія може встромитися в землю і струснути її", - зазначає вчена.

Тейлор Свіфт. Фото: скрін youtube
Тейлор Свіфт. Фото: скрін youtube

Зазначається, що сама Тейлор Свіфт також відчула неймовірну віддачу з боку шанувальників і подякувала їм за "всі оплески, крики, стрибки, танці та співи на все горло".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Депп проти Херд: Netflix опублікував трейлер про гучне розлучення зіркового подружжя.

Також наш портал інформував, Меган Маркл та принц Гаррі вирішили пожити окремо, брат Вільяма "втече" на інший континент: "Він не вписується в її світ".

Крім того, ми писали, як дідусь і онука: 65-річний Дольф Лундгрен після раку одружився з 27-річною тренеркою в "країні богів".