Останнім часом відома актриса не лише займається професійною діяльністю, а й активно веде свій блог та підтримує благодійність українців, які постраждали внаслідок воєнних дій.

Вона активно спілкується зі своїми передплатниками. У соціальній мережі за нею стежать 747 тисяч людей

Анна Кошмал. Фото: скриншот Instagram
Анна Кошмал. Фото: скриншот Instagram

Українська акторка стала знаменитою завдяки участі у серіалі "Свати". Не зважаючи на те, що його режисер та продюсер українці, у ньому знімалися переважно російські актори. І з початку повномасштабного вторгнення до України вони не підтримали колегу. Після цього Ганна сказала, що не спілкується з ними.

Одного разу стало відомо, що, за словами російського митця Станіслава Садальського, Тетяна Кравченко не дуже добре говорить про Анну Кошмал і назвала її підлою. А це тому, що Ганна Кошмал ніби образилася на Тетяну Кравченко та Федора Добронравова через те, що вони її не підтримують і записала їх у "чорний список".

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Тетяна Кравченко, скріншот: Youtube
Тетяна Кравченко, скріншот: Youtube

Українська актриса опублікувала у сторіс свою реакцію на почуте. Вона розповіла, що новину дізналася від свого друга. Акторка звернулася до українських ЗМІ з проханням не публікувати чутки російських ЗМІ, які не варті нічого.

"Все, що вони вигадують - це просто сміття, яке висмоктане з пальця" , - сказала Ганна.

Однак пізніше Кошмал все ж таки прочитала публікацію про себе і зацікавилася, що це у неї за "чорні списки" і хто в ньому, щоб самій бути в курсі.

Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories
Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories

Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories
Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що Женька із серіалу "Свати" показала доросле заняття, якого соромилася: "Сьогодні я вирішила, що не соромлюся".

Раніше ми повідомляли, що алкоголічка Валюха зі "Сватів" обматерила Ганну Кошмал: "Була ж нормальною людиною, с*ка ти".