Є такі сестри-близнюки, які брали участь і у "Шансі", і в "Голосі країни" і навіть у Нацвідборі на "Євробачення-2019" - Ганна та Марія Опанасюк.

Тоді... чотири роки тому вони змогли дійти до фіналу, але самі у себе "відібрали" можливу перемогу через політичну позицію, оскільки Сергій Притула тоді звернув увагу на те, що батьки дівчат, як виявилося, пішли на співпрацю з РФ після окупації Криму. Проти них порушено кримінальні провадження за держзраду.

Анна та Марія Опанасюк, скріншот: Youtube
Анна та Марія Опанасюк, скріншот: Youtube

"Розуміючи, який у вас бекграунд, невже ви наївно розраховували, що люди на це не звернуть уваги?", - Запитує Сергій Притула.

Дівчата тоді зазначили, що вони не можуть вплинути на вибір батьків, а самі вони також визначилися досить давно. Вони нібито аполітичні і не дуже хотіли відповідати на запитання — чиїй Крим. Інтерв'ю, яке вони згодом дали, зіпсували їхню репутацію надовго.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Ми не політики, а ми люди. Просто люди, які народилися в Криму. Там трапилося те, що трапилося. Там з'явилося два кордони - український та російський", - якось заявили вони.

Вони також додали, що Крим залишився тим самим... те саме море, гори, повітря, але Україна його втратила. А зараз, після початку повномасштабної війни, все у їхній голові змінилося.

Навіть аккаунт у соціальній мережі Instagram переклали українською мовою, виступали з концертами в Європі та вдома. А також через дев'ять років після окупації півострова "прокинулися" та відповіли на запитання, чий Крим. А їхніх батьків почали "тиснути".

Нагадаємо, Світлана Тарабарова поділилася ніжними фотографіями з мамою: нарешті вивезли з Херсонщини.

Як повідомляв "Знай.uа", одесит Джиган хизується шикарним відпочинком, поки люди по камінчику розбирають завали після російського удару

Знай.ua писав, Андрій Данилко з розбитим серцем показав фатальну жінку: "Погода завжди була сонячною"