Знаменитий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий показав, як змінилося життя терориста Стрєлкова-Гіркіна після "переїзду" до СІЗО. Нову пародію він опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий вирішив порадувати українців черговою геніальною пародією. Цього разу на Гіркіна, який останнім часом надто активно критикував путіна та поплатився за "довгий язик". Терориста-скиглика кинули до СІЗО.

Юрій Великий в образі Гіркіна. Фото: скрін youtube
Юрій Великий в образі Гіркіна. Фото: скрін youtube

"Всім відомий критик-скиглій і диванний експерт ГІРКІН, був заарештований за критику путінської влади і поміщений у СІЗО Лефортово. Інакше кажучи, ще один незручний для влади персонаж, вирушив у незручне для цього персонажа місце", - зазначив гуморист.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Юрій Великий показав, як проходить життя Гіркіна на новому місці та змусив шанувальників битися в істериці від сміху.

"Шкода, Юрочко, якщо агент Гіркінс не побачить це відео! Хай би повеселився!", "Дуже переконливо і весело! Як завжди! Дякую за гарний настрій!", "Міжбулочний простір))) тому, хто пише вам тексти, Юрію, великий респект, а вам браво!!!!!", - відреагували в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв Лукашенка, який врятував росію одним дзвінком: "Бульбафюрер світу".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв "інтелектуальне інтерв'ю" Оскара Кучери пропагандисту Борису Корчевникову.

Крім того, ми писали, зірка "Квартал 95" Юрій Великий потішив пародією на "балакучий рот Кремля" Пєскова: "Збрехати всю правду".