Відома українська співачка, акторка та колишня співачка поп-гурту "Real O" Світлана Тарабарова активно ділиться своїми буднями зі своєю аудиторією. За нею слідкують більше 600 тисяч підписників.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram зірка поділилася із підписниками ніжними фото з мамою.

Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube
Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube

Її батьки до грудня минулого року проживали на Херсонщині. Після повномасштабного вторгнення Херсонщину окупували росіяни, а після звільнення нашими військовими жорстоко обстрілювали.

Співачка умовила своїх рідних перебратись до неї у Київ, адже перебуваючи на Херсонщині вони щодня ризикували своїм життям.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

На фото, що опублікувала Світлана, вона ніжно обіймається із милою стрункою жінкою в чорній сукні в білий горох і волоссям зібраним у пучок. Сама ж співачка була у синіх джинсах та легкій лляній сорочці.

Під публікацією дівчина розповіла, що її найближчі люди дуже сумують за своїм домом та мріють повернутися. Їм дуже боляче читати новини з Херсонського регіону.

Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube
Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube



Співачка закликає свою аудиторію любити та цінувати кожен момент із своїми рідними людьми.

"Мама. Мій оберіг, моє натхнення. Так хочу, щоб вона посміхалась. Я щаслива, що мої батьки зараз поруч. Але вони все одно дуже-дуже сумують за домом… І кожного дня намагаюсь відволікати їх від новин про Херсон... це майже неможливо, адже болить бачити, як руйнують рідне місто… Але такі обійми, такі моменти разом — безцінні. Все, що зараз тримає — це прості людські щирі емоції, підтримка. Бережіть своїх рідних, час жити заради людей. Маємо вистояти", — прокоментувала Тарабарова.

Раніше ми писали про те, що вагітна Світлана Тарабарова розповіла, як її діти дізналися про поповнення в сім'ї: "Були сльози"

Як повідомляв Знай.ua, вагітна Світлана Тарабарова з "Real O" вип'ятила свого "карапуза" і підбадьорила українців: "Заряджаємось разом"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова зізналася, як важко їй дається третя вагітність і залишається за кадром: "Від токсикозу і..."