Українська актриса, колега ксенії Мішиної за сералом "Кріпосна" Наталія Денисенко стала гостею у передачі Григорія Решетника "Як ти?".

Там виконавиця ролі Лариси Яхонтової ("Кріпосна") поділилася тим, як для неї пройшло 24 лютого, про чоловіка, який змінив акторство на службу в армії, а також і про те, як їй закривають рот через правду.

Наталка Денисенко, фото Знай.uа
Наталка Денисенко, фото Знай.uа

Наталія Денисенко відверто розповіла, чому її заблокували в Instagram.

"Я пишу про ненависть до росіян, через що мою сторінку в Instagram вже вдруге заблоковано. Мені хлопці, до речі, сказали, що хтось проплатив гроші, щоби заблокували сторінку! Я заробляла у Instagram, а його забрали. Нещодавно я мав кілька знімальних днів, за які я отримала гроші. Та й ми з Андрієм збирали кошти додому, а тепер вони витрачаються прямо на життя. Дуже шкода було брати ці кошти, які я так довго відкладала...” – поділилася співрозмовниця Григорія Решетника.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Наталка Денисенко, фото з особистого архіву акторки
Наталка Денисенко, фото з особистого архіву акторки

Акторка зізнається, що зараз безробітна, бо мала всього кілька знімальних днів. Із сім'єю живе на відстрочені кошти, які вона не хотіла знімати з банківського рахунку.

Нагадаємо, що подруга Ксенії Мішиної з "Фортечної" здала її з Еллертом із потрухами: "Вона закінчує".

Раніше ми повідомляли, що Наталія Денисенко з "Фортечної" через Федінчика зненавиділа чоловіків, які не пішли воювати.

Також стало відомо, що красуня з "Фортечної" Наталка Денисенко показала таємні зустрічі всім на заздрість: "Просто лягли всі разом".