Успішна українська виконавиця та телеведуча Оля Цибульська підколола свою колегу з цеху Надю Дорофєєву. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська активно веде сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників не лише кадрами із життя, а й своїм почуттям гумору.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Цього разу виконавиця просто за кермом автомобіля зняла коротенький відеоролик, у якому порівняла пісню Наді Дорофєєвої та один зі своїх треків. Зірка пожартувала, що трек її колеги більше імпонує дівчаткам, а її витвір ближче до серця дорослим жінкам.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Українці відразу почали обговорювати новий ролик артистки. Дехто наголосив, що Оля Цибульська влучно підколола Надю Дорофєєву та подякували за підняття настрою.

"Хаха. Підколола Дорофєєву", "Велике спасибі за гарний настрій, мені подобається спостерігати за вашою творчістю. Ви така красива", "Ахаха! Все життя, як жінка! Дурна та пісня про фейстайм вотсап", "Дуже неприємна жінка", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці дізналися про дату перемоги у війні і в цьому допомогла Оля Цибульська: "На всіх каналах лунав гімн".

Також наш портал інформував, Кацурін "віджав" Дорофєєву у Дантеса ще в 2020 році: але весілля зіграли аж через 3 роки.

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва поділилася першими відчуттями після весілля з Кацуріним, не кожен "витримає": "Міша почав..."