Він може бути однією із найбільших голлівудських зірок сьогодні, але це не означає, що Кріс Хемсворт хоче, щоб його діти рано почали працювати в індустрії.

У 39-річного австралійського актора троє дітей — Індія, 11 років, і близнюки Трістан та Саша, 9 років — від дружини Ельзи Патакі.

Кріс Хемсворт у ролі Тора, кадр з фільму "Тор: Кохання та грім" від Marvel
Кріс Хемсворт у ролі Тора, кадр з фільму "Тор: Кохання та грім" від Marvel

І зірка "Тора" сказав, що хоча його старша дочка нещодавно знялася в ролі дочки Горра в "Тор: Любов і грім", він хоче, щоб Індія приділяла пріоритетну увагу тому, щоб бути дитиною.

"Я хочу, щоб у неї було дитинство, і я думаю, що вона цього хоче", - сказав він ET Online. - Я сказав: "Часу ще багато, люба. Ходи до школи, катайся на конях, розважайся, будь дитиною". Тому що, коли потяг рушив, зійти досить складно, і ти багато що упускаєш".

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Кріс Хемсворт із дочкою Індією, фото: Instagram/chrishemsworth
Кріс Хемсворт із дочкою Індією, фото: Instagram/chrishemsworth

Актор "Месників", однак, сказав, що він щасливий підтримати Індію в тому, щоб вона стала актрисою, "якщо вона захоче робити більше речей", коли стане старшою.

Дебют Індії в "Тор: Любов і грім" був не вперше, коли вона була свідком шуму та суєти на знімальному майданчику зі своїм знаменитим батьком. Минулого року Хемсворт опублікував у Instagram два знімки з Індією на зйомках фільмів "Тор: Царство пітьми" та "Тор: Любов та грім" з різницею в 11 років.

Нагадаємо, що "Тор: Любов і грім" стане останньою справою Кріса Хемсворта для Marvel? У зіркового красеня виявили захворювання.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Месників" Джеремі Реннер у критичному стані.