Відомий український гумористичний актор, член колективу VIP Тернопіль Тарас Стадницький регулярно розповідає історії зі свого минулого, щоб зібрати в такий спосіб кошти для ЗСУ.

Одна з розповідей гумориста була про його маму - справжню героїню та мужню жінку, яка виховала трьох дітей і практично ніколи ні на що не скаржилася. Тим більше, жінка вміла водити мотоцикл, яким возила своїх дітей, а також встигала переробити багато роботи.

Тарас Стадницький та Віктор Гевко. Фото: скрін youtube
Тарас Стадницький та Віктор Гевко. Фото: скрін youtube

"Моя мама вміла їздити на МТшке. І напевно тому кожну, кожну неділю ми були в церкві. Я вже не пам'ятаю, хто обходив вранці господиню (а у нас свого часу було 3 корови і свиней пара, і 3 телят, орда курей), але організаційним і контролюючим органом всього процесу була мама.Паралельно вона одягала нас, трьох малих шпиндюків, в чисті сорочки і штани і дивилася, щоб ми в тому не забруднилися ще до виїзду. ом поганого тону навіть на моєму хуторі в десять будинків", - розповідає він. Тарас Стадницький

Тарас Стадницький і Тетяна Песик, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький і Тетяна Песик, facebook.com/taras.stadnytskyy

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Тарас Стадницький згадує, як щонеділі мама заводила мотоцикл, садила двох дітей у коляску, а одного позаду себе, і вирушала до церкви. Місце позаду водія вважалося престижнішим, тому брати мали чіткий графік та план чергування на тому місці.

Після служби у церкві сім'я поверталася додому, і мама сідала ліпити вареники для двох дорослих чоловіків та ще трьох молодих. В основному кількість вареників перевищувала штук 150. Тим часом потрібно було підоїти корів на обід та вечерю, а влітку зібрати полуницю або привезти кілька возів сіна.

Нагадаємо, що зірка "Танька та Володька" Тарас Стадницький розповів, як дружина забороняла йому кидати пити: " Хочеться і треба занапастити".

Раніше ми повідомляли, що Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" вирішив не розмінюватися на дрібниці та закупився сіллю: "Біткоїн? Нафта? NFT?".