У ніч на 19 липня 2022 року Україну, як блискавка, вразила жахлива новина про раптову смерть 56-річної телеведучої Руслани Писанки.

Українська легенда народилася у Києві, у родині телеоператора. Писанка брала участь у зйомках таких картин, як "Свати", "Ржевський проти Наполеона", мюзиклів " Три мушкетери" та "Сорочинський ярмарок". Українці любили Руслану за яскраву зовнішність і круту подачу, коли вона була телеведучою.

Ігор Ісаков та Руслана Писанка, фото: Instagram
Ігор Ісаков та Руслана Писанка, фото: Instagram

У 2008 році разом із Володимиром Зеленським Руся вела реаліті-шоу "Службовий романс" на телеканалі "Інтер".

В ефіріТСН тоді повідомили, що артистка померла після тривалої хвороби у Німеччині. Недугу діагностували там, під час війни.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Руслана Писанка, фото: Instagram
Руслана Писанка, фото: Instagram

Колеги Руслани Писанки сумували разом із її родиною, адже всього 2 роки тому після тривалої перерви жінка повернулася на телебачення і була ведучою програми "Твій день" на 1+1.

"Померла Руслана Писанка. Це не вкладається в голові...", - писала провідна ТСН Марічка Падалко у соцмережах того злощасного дня.

Сторіз Марічки Падалко
Сторіз Марічки Падалко

Українці теж не могли повірити у смерть своєї коханої телеведучої:

"Яке горе. Світла пам'ять чарівній жінці", "Як шкода. Пам'ятатимемо", "Царство небесне прекрасній людині", "У мене шок, завжди була така позитивна. Пам'ятатимемо", "Моя улюблена телеведуча. Світла пам'ять"...

У річницю смерті великої телеведучої її чоловік розповів, як відновлював їхній спільний будинок після пожежі. Він навіть подумки радився зі своєю Русею і переконаний, що у новому вигляді сімейне гніздечко сподобалося б їй навіть більше.

Дім Писанки та Ісакова, скріншот
Дім Писанки та Ісакова, скріншот

Нагадаємо, що донька телеведучої Марічки Падалко викликала питання в українців - складно повірити в це: "Ще буде багато".

Раніше ми повідомляли, що у річницю смерті Писанки її чоловік показав частину будинку, що згоріла після трагедії.