Українська телеведуча, журналістка та колишня Віталія Козловського Раміна Есхакзай, взяла інтерв'ю у співзасновника monobank Олега Гороховського. Дівчина розпитала його про фінансові поради, однак не обійшлося і без гумору.

Раміна Есхакзай. Фото: Instagram
Раміна Есхакзай. Фото: Instagram

Після того як, Раміна запитала Гороховського про те, навчитись фінансовій обізнаності, адже їй не навчають ні у школі, ні в університеті, засновник Монобанку вирішив укласти із нею парі.

"Ми можемо вкласти з вами парі на 1000 грн, що я вгадаю PIN-code на вашій картці. Коли у вас є картка "ПриватБанку" — це про фінансове занепокоєння. Якщо про фінансову обізнаність, то вам потрібна картка monobank", — сказав Гороховський.

Популярні новини зараз
Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Співзасновник monobank запропонував Раміні написати на листку PIN-code від картки "ПриватБанку", а він повинен його вгадати.

Гороховський мав написати на своєму листку пароль від її картки. Спочатку ведуча мала сумніви показувати на публіку конфіденційну іфнормацію, але Олег Гороховський пообіцяв заплатити 1000 гривень, якщо зможе відгадати ці цифри.

"Хто вкраде картку, буде скандал", — сказала Раміна.

Раміна Есхакзай. Фото: Instagram
Раміна Есхакзай. Фото: Instagram

Засвітивши листки з написами, виявилося, що ведуча справді написала свій PIN-code, тоді як Гороховський написав: "Не передавайте PIN".

"Це про фінансову обізнаність, але ви виграли 1000 гривень", — підсумував з усмішкою Олег Гороховський.

Нагадаємо, MamaRika зніяковіла, коли сіла попою на коліна до Козловського: "Він підв'яли трохи"

Раніше ми писали про те, що блогерка Раміна Есхакзай розлучилася з бойфрендом: відразу пояснила, чи чекати брудну білизну

Як повідомляв Знай.ua, Віталій Козловський влаштував рух із Юрієм Ткачом з "Квартал 95", чарками та двома українками: "Ми засмагаємо"