Не перший місяць ходять чутки про розлад принца Гаррі та Меган Маркл. То пара свариться через фінансове становище, то скандалить у ресторані на очах відвідувачів.

Зараз закордонні ЗМІ взагалі повідомили, що подружжя вирішило пожити окремо. Про це 19 липня повідомиловидання Express.

Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео
Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео

Джерело розповіло, що подружжя зазнає тяжкості фінансового тягаря, оскільки витрачає багато грошей на свою безпеку, а також на шикарне життя в Каліфорнії, зокрема на особняк вартістю 14 мільйонів доларів. Це стресова ситуація, через яку Меган і Гаррі нібито вирішили пожити окремо і набратися сил, щоб рухатися далі.

Гаррі, який втратив гроші, готується до поїздки в Африку на зйомки нового шоу для Netflix. Принц має намір зняти там документальний фільм.

"Роздільний дозвіл на різних континентах, можливо, допоможе їм знайти те, що потрібно, щоб рухатися далі" , - додало джерело.

Принц Гаррі, кадр із шоу "Пізднє шоу зі Стівеном Кольбером"
Принц Гаррі, кадр із шоу "Пізднє шоу зі Стівеном Кольбером"

Також стало відомо, що принц Гаррі, який відмовився від своїх королівських обов'язків, планує поїздку в Лоднон, щоб помиритися з сім'єю.

За даними ЗМІ, 38-річний Гаррі зв'язався з родичами та запропонував укласти перемир'я. Принц Вільям поки не відповів братові, а король Чарльз ІІІ взяв час, щоб подумати.

Репутація Гаррі похитнулася, коли він разом з Меганом відмовився від королівських титулів і поїхав до США. Остаточно його ім'я очорнили мемуари, в яких він розповів про інтимні речі та життя у палаці.

Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму
Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму

Нагадаємо, що Меган Маркл довела? Принц Гаррі потребує допомоги лікарів, з цим зіткнувся і принц Вільям.

Раніше ми повідомляли, що Меган Маркл відштовхнула принца Гаррі, коли він захотів поцілувати її - тріщину помітили всі.