Відома українська спортсменка, зірка соціальних мереж Марина Бех-Романчук, яка допомогла Україні поповнити колекцію нагород на Європейських іграх у Кракові, днями відзначила гарну дату – 28 День народження.

Марина з такого святкового приводу в мережі поділилася "гарячими" кадрами. Тут Бех-Романчук у міні-сукні на тонких бретелях із глибоким декольте на спині та грудях.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Бех-Романчук у мережі Instagram.

Марина Бех-Романчук, фото: Instagram
Марина Бех-Романчук, фото: Instagram

Що ще дуже цікаво, то це те, що Марина фотосесію вирішила провести без спідньої білизни. Спортсменка обрала модель сукні з декольте на грудях та на спині.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Марана вирішила не публікувати довгих фраз, а лише залишила в підписі кількість прожитих років - "28".

Марина Бех-Романчук, фото: Instagram
Марина Бех-Романчук, фото: Instagram

Звичайно, серед читачів знайшлися "моралісти", які намагалися дорікнути красуні в тому, що потрібно публікувати "пристойніші" фото, але їхні голоси потонули у дружньому хорі привітань з днем ​​народження та справжньому дощі з компліментів від прихильників.

Нагадаємо, що Марина Бех-Романчук народилася 18 липня 1995 року у селі Морозів Хмельницької області. Вона чемпіонка Європи 2021 року зі стрибків у довжину у приміщеннях, срібна призерка чемпіонату світу 2019-го та чемпіонату Європи 2018 року.

На чемпіонаті Європи з легкої атлетики 2022 року Бех-Романчук здобула золоту медаль на змаганнях з потрійного стрибка.

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук поманила напівголими ніжками перед тим, як виїхати: "Зайві слова".

Раніше повідомлялося, що чемпіонка Бех-Романчук запропонувала "позаполітикам" поїхати в Бахмут перед Олімпіадою.

Також, чемпіонка Марина Бех-Романчук показала, як "прокачує" спортивну попу: "Булочки зі сталі".