З моменту смерті легендарної ведучої та акторки Руслани Писанки минув рівно рік. Її життя забрала онкологія. У річницю чоловік знаменитості Ігор Ісаков поділився ще одним горем - їхній спільний будинок частково згорів через пожежу, яка виникла внаслідок коливань електроенергії в період сильних обстрілів.

Про це Ігор Ісаков розповів в ефірі "Сніданку з 1+1". Чоловік після смерті коханої живе один та активно відновлює будинок. Від вогню постраждала не вся оселя, а тільки гончарна майстерня. Ігор виправив наслідки займання і зробив будинок ще кращим.

Дім Писанки та Ісакова, скріншот
Дім Писанки та Ісакова, скріншот

Дім Писанки та Ісакова, скріншот
Дім Писанки та Ісакова, скріншот

Ігор зізнався, що подумки радився з Русланою і впевнений, що їй сподобався б новий ремонт.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Після всіх цих обстрілів були значні коливання електроенергії. У мене сталася пожежа. Вигоріла наша гончарна майстерня. Я весь час ставлю собі таке запитання: "Сподобалася би Русі ця частина, яка зараз з'явилася у нашому будинку?" І трохи навіть собою пишаюся, що думаю, що Русі би сподобалося це місце навіть більше, ніж було раніше", - розповів чоловік.

Дім Писанки та Ісакова, скріншот
Дім Писанки та Ісакова, скріншот

Через рік йому все ще важко усвідомлювати, що коханої більше немає поряд, хоча він намагається відпустити її подумки. Також Ігор не має бажання вести соціальні мережі, але охоче бере участь у заходах, присвячених пам'яті його дружини.

"Впевнений, що вона б точно не хотіла, щоб плакали. Так, я продовжую жити. Але такого рецепту, як це все відпустити і знову почати якось повноцінно жити - його немає. Напевно, час. Треба чекати", - поділився Ісаков.

Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейбуку
Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейбуку

Нагадаємо, чоловік Руслани Писанки згадав останній день життя своєї коханої: встигли навіть зварити борщ.