Віктор Павлік, український співак, благодійними концертами підтримує українців та захисників.

Він також активно спілкується зі своїми шанувальниками в соціальній мережі встаграмі. За його творчим та особистим життям стежать 115 тисяч підписників.

Віктор Павлік з родиною. Фото: скриншот Instagram
Віктор Павлік з родиною. Фото: скриншот Instagram

Якось співак провів концерт для майбутніх військових – курсантів Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба.

У співака чудовий смак і потяг до прекрасного. Після виступу він не залишив без уваги дівчат. На своїй сторінці у соціальній мережі він опублікував фото з майбутньою льотчицею і підписав так:

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Відвідав трохи з виступом курсантів та курсанток! Особистий склад льотного факультету Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. 🙏❤️ Слава Богу за Вас, дітки!"

Катя Осадчая и Віктор Павлік, фото: Instagram
Катя Осадчая и Віктор Павлік, фото: Instagram

Слід зазначити, що у день виступу його дружина Катерина Репяхова мала день народження. Він приїхав із квітами додому та привітав із 27-річчям дружину. Катерина трохи посміялася у соціальній мережі над чоловіком і помітила, що їй 28 років.

Віктор Павлік, скриншот: Instagram Stories
Віктор Павлік, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що дружина Павіка Репяхова "влипла" на чималу суму через 2-річного сина: "Голка в руці...".

Раніше ми повідомляли, що Віктор Павлік показав, що клонував себе: "Без слів". Українці і тут знайшли, де застосувати свої вміння у гуморі.

Також стало відомо, що Катя Репяхова розповіла про серйозні проблеми 57-річного чоловіка Павліка - терпів біль до останнього: "Треба лікувати".