15 липня 2023 року Новий канал відзначив своє 25-річчя. Не дивлячись на війну в Україні, зірки телеканалу вирішили привітати Новий та згадати свої смішні та теплі робочі моменти.

Для багатьох українців Новий канал "відкрився" разом із ранковим телешоу "Підйом" і вся країна прокидалася під сміх та жарти Маші Єфросініної та Юрія Горбунова.

Маша Єфросиніна і Юрій Горбунов, телешоу "Підйом", скріншот з відео
Маша Єфросиніна і Юрій Горбунов, телешоу "Підйом", скріншот з відео

Ми тікали з уроків, щоб не пропустити чергову серію "Буремного шляху", впізнавали всі секретики зірок у "Шоуманії", обирали всією країною найталановитіших на "Фабриці зірок", дивувалися, як міняються грубі пацанки, вчилися дефілювати разом із учасницями "Топ- моделі по-українськи" та вболівали за улюблену команду дівчат чи хлопців на "Хто зверху?" Новий став справжнім символом веселощів та сміху. Не лише для українців, а й для тих, хто їх розважав.

Ведуча "Ревізорів на порозі" Ганна Жижа присвятила Новому 11 років свого життя. За цей час вона змінила кілька проектів, об'їздила всю Україну та нагромадила чимало гарних історій, які гріють душу.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Найяскравіші спогади пов'язані з нагородами та їх отриманням. У 2012 році – "Телетріумф" за "Ревізор". Це перша велика нагорода. Ми тоді бігли на сцену так швидко і раділи, як діти – дуже щиро та голосно."

Ганна Жижа, фото: Instagram
Ганна Жижа, фото: Instagram

Головний ТВ-борець з аферистами в мережах – Олена-Крістіна Лебідь – за роки роботи на Новому каналі нагромадила безліч смішних історій. Адже гумор – це друге ім'я і ведучої, і каналу. Тож у день народження Олена-Крістіна привітала Новий веселим спогадом:

"Одного разу я прийшла [до керівництва] обговорювати нову ідею проекту, і враховуючи мою енергійність, зайшла до кабінету ТАК, що спочатку зависла пауза. А потім – вибух сміху! Я увійшла з дверною ручкою перед собою (посміхається). Вирвала її разом із накладкою. Ось так смикнула двері! Словом, прийшла до директора з подарунком. Взагалі Новий канал для мене – це СІМ'Я. Душевна, весела, трохи божевільна і по-справжньому міцна!".

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Youtube
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Youtube

Головний екстремал Нового каналу, зразковий батько та просто улюблений ведучий Олександр Педан зізнався, що Новий канал для нього такий близький та рідний, що виділяти окрему історію він не хоче. Просто дуже сумує, ностальгує та мріє про якнайшвидшу Перемогу України та поновлення знімального процесу.

Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь розповіла про найкращі пальці у світі: "Ви найкрутіший".

Раніше ми повідомляли, що Олександр Педан привіз Сергію Притулі молодицю просто з 1 курсу університету: "Сприйняли позитивно".