Лідер декількох музичних гуртів "Тартак", "Був'є", "ОлІвЄ" Олександр Положинський розкритикував Завадюка за те, що не вибачився за те, що просував російську пропаганду багато років.

Положинський прийшов на програму та розповів, чому не поважає Володимира Завадюка, і що вважав би перемогою для нього.

Олександр Положинський. Фото: YouTube
Олександр Положинський. Фото: YouTube

Олександро каже:

Якось потрапив на продюсера "Голосу". І він весь такий україномовний, всі такі правильні речі говорить, І жодного слова не було сказано, що багато-багато років в "Голосі"сиділи "звьозди руской естради", які зараз виступають активно проти України. Що багато років у "Голосі" звучали російські хіти, а не українські. Про це жодного слова, виправдання, каяття... - зазначив музикант.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Він також не вважає запуск програми вчергове якоюсь заслугою чи перемогою. Для Положинського, каяття та щире розкаяння у тому, що багато років робили російську пропаганду, було б справжньою перемогою.

Я думаю, що він би мав всю цю програму по басейну повзати на колінах, і просити прощення. А не казати, ми так важливо робимо черговий "Голос", це перемога. Перемога би стала, колит б ти став на коліна, посипав би голову попелом та казав, український народе, я багато років працював на російську пропаганду, пробачте мене, я каюся. Оце була би перемога, — заявив Олександр Положинський.

Нагадаємо, ми писали, що "та клята нація має помирати в страшних муках": репер Yarmak шокував знімками своєї доньки.

Як повідомляв "Знай.ua", YARMAK, Коля Сєрга і Саша Чемеров присвятили пісню українським піхотинцям.

Також "Знай.ua" інформував, Андрій Хливнюк розповів, як українці спонсорують війну: "Тисячі доларів на місяць".