Український телеведучий Григорій Решетник зустрівся із зіркою "Дизель шоу" Єгором Крутоголовим, щоб поспілкуватись у рамках проекту "Як ти?".

Шоумен поділився тим, як пройшло його 24 лютого, чому він не виїхав з рідного дому на Київщині і чому вирішив перейти українською мовою.

Єгор Крутоголов, кадр з інтерв'ю
Єгор Крутоголов, кадр з інтерв'ю

Не обійшлася розмова і без згадки про тих колег Єгора з "Дизель Студіо", які народилися в росії та Білорусі.

"Вони були тут, коли почалося повномасштабне вторгнення. Актори "Дизель Студіо" записали відео, в якому розповіли, що це ніяке не вторгнення, а справжня війна росії проти України. Назвали речі своїми іменами. Люди зараз дуже підозріло ставляться до "добрих росіян" Але це – мої друзі. Вони мають нормальну позицію та любов до України та українських людей. Це дуже важливо! Що стосується Жені Нікішина, тут складніше, тому що його родина в Росії. Він повернувся до Магнітогорська і зараз ми майже не спілкуємося." , - Розповів Крутоголов.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Женя Нікішин, фото Дизель шоу
Женя Нікішин, фото Дизель шоу

Як і майже кожен українець мав актора друзів або знайомих на росії.

" До мене зателефонував і вибачився тільки один друг. А родичі дружини, які живуть у Санкт-Петербурзі, не розуміють нас. Вони не вірять у те, що ми їм говоримо, а вірять у те, що їм показують. Я хочу, щоб росіяни від нас відстали. Усією нацією, всією росією і закрилися у своєму коконі. Без нас. Ми житимемо з усім світом!", - різко відповідає Єгор.

Нагадаємо, що Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" дістався Кіма і пообіцяв залишити мітку на тілі: "Такий підморгує".

Раніше ми повідомляли, що Єгор Крутоголов із "Дизель Шоу" начепив сітчасті колготки на обличчя і схопився за зброю: "Замість заарештувати...".