Зірка "Піратів Карибського Моря", популярний американський актор Джонні Депп, таки не збирається відвідувати росію. Вчергове, публікації російських ЗМІ виявилися фейковими.

Про це повідомив помічник Джонні Деппа Стівен Дойтерс в у своєму Twitter.

Джонні Депп
Джонні Депп

Нещодавно ЗМІ окупантів поширили новину про те, що актор восени відвідає росію, щоб знятися в кліпі маловідомої російської групи "ЯМОРЕ". Вони додали, що він не просто приїде з робочим візитом, а ще й планує відвідати екскурсію росією.

Трохи згодом, мережею почало ширитись відео, в якому Депп звертається до росіян, та говорить про те, вони скоро зустрінуться.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Джонні Депп, кадр з відео
Джонні Депп, кадр з відео

Команда зірки спростувала таку інформацію:

"Ні. Це був ролик, зроблений для глобального релізу фільму. І ніяких візитів до Росії не буде", - зазначив директор кінокомпанії Джонні Деппа і його помічник Стівен Дойтерс в Twitter.

Однак фільм "Фаворитка" де актор грає головну роль, покажуть в країні-агресорці, а його відеозвернення було заставкою перед показом.

Нова фотосесія Джонні Деппа, скріншот: Instagram
Нова фотосесія Джонні Деппа, скріншот: Instagram

До того ж один з продюсерів стрічки є росіянином. Після 24 лютого 2022 року Костянтин Елькін продовжив працювати на російський ринок.