Російські ЗМІ масово поширюють інформацію про те, що відомий американський актор та музикант Джонні Депп за кругленький гонорар зібрався навідатись до країни-агресорки.

Музикант, нібито, погодився записати спільну пісню із російським маловідомим гуртом "ЯМОРЕ" за 370 тисяч доларів (понад 13 млн гривень).

Джонні Депп: кадр з фільму
Джонні Депп: кадр з фільму

Учасник російського гурту Михайло Лисов заявив, що домовлявся із зіркою, ще коли той відвідував росію разом з гуртом Hollywood Vampires у 2018 році.

Вже у 2020 року вони почали обговорювати запис спільного треку.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Джонні Депп
Джонні Депп

Лисов розповідає, що запис довгий час відкладався через довгий та скандальний процес розлучення Деппа з його колишньою дружиною Ембер Херд.

Також пропагандисти заявляють, що на Деппа чекає екскурсія росією. За це він, нібито погодився зменшити вартість свого візиту.

Нова фотосесія Джонні Деппа, скріншот: Instagram
Нова фотосесія Джонні Деппа, скріншот: Instagram

Голлівудську актора провезуть по маршруту Калінінград – Зеленоградськ – Куршська коса – Світлогірськ – селище Янтарне.

Така інформація схожа на черговий "вкид" росіян, адже буквально нещодавно на концерті гурту Hollywood Vampires на екрані транслювали кадри війни та український прапор.

Джонні Депп , кадр з фільму
Джонні Депп , кадр з фільму

Актор висловив свою чітку позицію щодо війни, тож навряд чи збирається на екскурсію до країни-агресорки.

До того ж сам він ніяк не прокоментувала цю інформацію.

@user1373916746538

Почему только в одной стране России видят среди украинцев бандеровцев и фашистов , которые якобы 8 лет сами своих бомбили? Может в россии пора научиться находить правдивые новости ?#украинароссия #новостироссии #україна🇺🇦 #украина #одесса #rek #jonnydepp #джоннидеп #джоннидепп #johnnydepp #правда #russia #сосія #орки#пленные #пленныерусские #russiavsukraine #russiaterritoriesstate #russiatetorist

♬ оригинальный звук - IrmaIrma🇬🇪🇺🇦

Нагадаємо, що фанати Джонні Деппа обурені фільмом про його стосунки з Ембер Герд: "Жахливі діалоги та дешеві...".

Раніше ми повідомляли, що Ембер Герд втекла до Іспанії з однорічною дочкою: суд із Джонні Деппом довів до ручки, грошей немає.