Єгор Крутоголов - актор, шоумен та ведучий, зірка "Дизель шоу". Повномасштабна війна, яку розпочала росія на чолі з путіним кардинально змінила його ставлення до життя в цілому.

Гуморист повністю перейшов на українську мову, як ніхто вірить у ЗСУ і навіть обіцяв зробити татуювання, присвячене Україні. Про це Крутоголов розповів Григорію Решетнику у рамках проєкту "Як ти?".

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

Зірка "Дизель шоу" зазначив, що не вітав татурування, бо вважав, що немає такого символу, який він міг би залишити на своєму тілі назавжди. Тепер цей символ з'явився і це герб України - Тризуб.

живий тризуб
живий тризуб

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Крутоголов уточнив, що хоче зробити татуювання на правому плечі, а Григорій Решетник пожартував, що можна зробити на одне плече Тризуб, а на другому – герб Миколаєва, адже Єгор звідти родом і зараз дуже допомагає своєму місту.

"І Кім такий підморгує" , - сміється шоумен, згадуючи голову Миколаївської ОДА - Віталія Кіма, який встиг стати народним улюбленцем.

Віталій Кім, скріншот з відео
Віталій Кім, скріншот з відео

Нагадаємо, що Єгор Крутоголов із "Дизель Шоу" начепив сітчасті колготки на обличчя і схопився за зброю: "Замість того, щоб заарештувати...".

Раніше ми повідомляли, що Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" філігранно спародував бунтівника Пригожина.

Також стало відомо, що Єгор Крутоголов із "Дизель Шоу" розповів, як не вірив у війну і зненавидів росіян: "Тепер українською".