Російська акторка Тетяна Кравченко, яка відома українцям за роллю Валюхи в серіалі "Свати", накинулася на свою кіношну онучку Анну Кошмал та обізвала її непристойним словом.

Прихильниця "руського міра" не обійшла стороною і президента України Володимира Зеленського.

Тетяна Кравченко. Фото: скрін youtube
Тетяна Кравченко. Фото: скрін youtube

"Всі жили однією сім'єю. Пили пиво, їли раків. Той же Зеленський. Ми зустрічалися, коли ювілей був у "Сватів". Ми випивали, сиділи, веселий хлопець", - заявила Кравченко в ефірі пропагандистського шоу на росТБ.

Вона відверто не розуміє, чому Кошмал покинула росію та припинила спілкуватися із своїми колегами по серіалу. Кравченко переступила межу і взагалі не підбирала слова описуючи колегу.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Тетяна Кравченко, фото - https://www.instagram.com/tat_kravchenko/
Тетяна Кравченко, фото - https://www.instagram.com/tat_kravchenko/

"Ось ця Кошмал, я шокована! З нею щось сталося, була нормальною людиною. Раптом така ненависть! Це взагалі, кошмар. Тьфу! Я думаю, що їй навіть не платили, вона це щиро, її не впізнати. У мене сильне потрясіння. С*ка ти!" - видала зірка "Сватів".

Акторка, яка підтримує криваву путінську політику, незважаючи на те що народилася в українському Донецьку, розповіла у інтерв'ю, що її мама любить Путіна та вона не може зрозуміти чому багато її російських колег засуджують повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Тетяна Кравченко у серіалі "Свати", фото YouTube
Тетяна Кравченко у серіалі "Свати", фото YouTube

Таке ставлення до "президэнта вєлікай страни" її дуже ображає і вона навіть пустила сльозу, розповідаючи про це ведучій пропагандистського шоу.

"Колеги, діячі культури, ваша позиція ясна. Але тільки, будь ласка, не потрібно сварити свою країну, свого президента. Не можна! Особливо соромитися своєї країни", - сказала Кравченко.

Раніше портал Знай повідомляв, Валюха зі "Сватів" опустилася на саме дно: прихильниця путіна зганьбилася на людях

Також наш портал інформував, Тетяна Кравченко, яка зіграла Валюху у "Сватах", пропала безвісти: мовчала про війну та геноцид, заробляючи рублі