Популярний український комік, актор та зірка "Квартал 95" Юрій Великий спародіював нещодавнє інтерв'ю російського пропагандиста Корчевнікова з актором Оскаром Кучерою.

Юрій Великий. Фото знімок екрана з Youtube
Юрій Великий. Фото знімок екрана з Youtube

Нагадаємо, взимку цього року мережу підірвало інтерв'ю Кучери "іноагенту" Юрію Дудю, в якому актор продемонстрував усім свою тупість та непослідовність. Російський артист підтримує криваву політику путіна та разом із тим, не відмовляється від американського громадянства свого сина.

Схоже, що одного ганебного інтерв'ю Кучері здалося замало, і він ще й прийшов на програму до пропагандиста Корчевнікова.

Юрій Великий. Фото знімок екрана з Youtube
Юрій Великий. Фото знімок екрана з Youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Оскар Кучера, який нещодавно дав "легендарне" інтерв'ю Юрію Дудю, походу так і не зрозумів, що давати інтерв'ю – це не зовсім його. Цього разу він вирішив відзначитися своїми розумовими здібностями у Бориса Корчевнікова, який вічно плаче", - підписав Юрій Великий відео на ютуб-каналі.

У ролику Юрій Великий із "Квартал 95" спародіював обох персонажів, і як зазначили користувачі, показав їх навіть розумнішими, ніж вони є насправді.

Українців ролик дуже повеселив та вони і залишились у захваті від пародії гумориста: "Юрій ще один ваш шедевр!!! Подяка ВАМ за вашу працю і за гарний настрій!!!!", "Перекошений кучера у виконанні Юрія Великого виглядає геніально!!! Велика подяка Юрію за роботу!!!"

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий показав, як у путіна пояснили "втому" Чонгарського мосту: "Літня міграція наскрізних дірок".

Також наш портал інформував, Юрій Великий розсмішив істерикою Гіркіна через "контрнаступ" природи: "Акуло-російське побоїще".

Крім того, ми писали, Юрій Великий змусив українців надривати животи пародією на кібер-Жириновського: "Як тобі таке, Ілон Маск?"