Оля Полякова та Маша Єфрсініна зустрілися знову, щоб зняти для своїх шанувальників випуск шоу "Дорослі дівчатка".

На той раз у знаменитостей не було певної теми і вони просто відповідали на запитання українців. Насамперед телеведуча та співачка уточнили, що старанно вчать українську мову.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Маша Єфросиніна поділилася тим, як пройшла її зустріч із чоловіком минулого літа. Тимур приїхав до неї до Варшави за гуманітарним вантажем. Тоді чоловік проходив навчання у добровільному батальйоні. Телеведуча зізнається, що був момент певної незручності, адже Тимур мав свої справи, Маша мав німецький побут, а не бачилися вони цілих 2,5 місяці. Але це все пройшло.

Маша Єфросиніна з чоловіком, фото: Instagram
Маша Єфросиніна з чоловіком, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Оля Полякова зазначила, що питання про зустріч із чоловіком українці поставили не для того, щоб почути про складнощі, а для того, щоб дізнатися, чи був у Маші нарешті інтим із чоловіком.

"Так, був ... Прекрасний ... С * кс, який все полагодив. Мало того, виявляється, що через 20 років відносин він може бути дуже новий, тому що ви дуже один за одним скучили. Тому що з'ясувалося, що на 2,5 місяці ви не розлучалися з чоловіком ніколи і в цьому є певна краса" , - зізналася Єфросиніна з солодкою усмішкою.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна змусила Горбунова підскочити від справжнього ставлення європейців: "Дуже токсичні".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна шокувалася тим, що здивувала Оля Полякова: "Моя королева".

Також стало відомо, що Маша Єфросиніна розповіла, як шахраї прикриваючись її ім'ям цькують українців: "Будете хворіти, якщо не вмирати".