Не всі українці адекватно сприйняли правду, яку підніс Олег Винник про свою хворобу та мовчання під час війни. Багато хто також не впізнав у ньому того самого "ватажка всіх вовчиць", а продюсер Полякової зовсім зазначив, що співак "не в собі".

Про це продюсер Михайло Ясинський заявив в інтерв'ю Славі Дьоміну. Він двічі зв'язувався з Винником за час всього вторгнення, і після розмов у нього склалася думка, що артист не розуміє, що відбувається в Україні.

Михайло Ясинський, фото: Facebook
Михайло Ясинський, фото: Facebook

Винник питав у продюсера, що йому робити як артистові за нових умов. Він також мав якісь плани на майбутнє, за словами Ясинського. Однак другий телефонний дзвінок дав продюсерові зрозуміти, що співак перебуває в іншій реальності.

"Вже було відчуття, що він не розуміє, що відбувається. Так відбувається з багатьма людьми, які перебувають за кордоном. Вони не відчувають Україну. Там все по-іншому сприймаєш. Дивлячись на його інтерв'ю, у мене враження , що в нього своє життя. І мені цікаво, що відбуватиметься з ним завтра", - сказав Ясинський.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Олег Винник. Фото: скрин відео
Олег Винник. Фото: скрин відео

Ясинський вважає, що Виннику та журналістці Курочці було вигідно те інтерв'ю, записане вперше з початку війни. Також він переконаний, що Олегу необхідно чесно відповісти на запитання українців щодо своєї відсутності.

"Я його не засуджую. Я розумію психологію артиста. Він міг злякатися, міг захворіти, але він повинен був сказати про це. Зараз я бачу людину, яка нічого не розуміє. Я розчарований. І якщо таке відчуття є в українців, то питання: чи прийдуть вони на його концерт? Він справжній, і по-справжньому не в собі", - підсумував продюсер.

Нагадаємо, нарешті це сталося: Олег Винник відкрив таємницю, яку приховував роками