Українська актриса, відома як зірка "Жіночого кварталу", Ірина Сопонару, опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram знімки з нової фотосесії.

На знімках Сопонара зображена у чорному напівпрозорому одязі, перебуваючи на камінні десь біля моря - хоча локація досі невідома.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru

"Нічого незвичайного. Я завжди так стою на камені, мрію про нашу перемогу", - заявляє Ірина Сопонару.

Не можна не відзначити, що Ірина Сопонар завжди знаходить спосіб вразити свою аудиторію та залишитись актуальною у своїх творчих проявах. І про що ще можна сказати – на цьому кадрі практично не видно грудей. Тому те, що було опубліковано пізніше, трохи здивувало її шанувальників. Адже по одному зі свіжих відео можна дійти невтішного висновку, що артистка збільшила бюст.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Звідки груди з'явилися? Е ж ніколи там не було", "Йоб*те, за ті гроші, що ц*цьки зробила, можна було дрона купити", "Багато розуму треба, щоб так поводитися. Залежність від Instagram, не важливо людині яка популярність, позитивна чи негативна!", - пишуть користувачі у коментарях.

Ірина Сопонару, скріншот: Instagram
Ірина Сопонару, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Ірина Сопонару "образилася" через невдалий "комплімент" і поставила на місце нахабниця: "Мама вами пишається"

Як повідомляв "Знай.uа", більше не зустрічаємося: зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сапонару виходить заміж за іноземця

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розхвалила свого хлопця-іноземця в особливий день: "Дякую за те, що ти є"