Андрій Бєдняков знайшов небувалу популяність після того, як став ведучим тревел-шоу "Орел і Решка" разом із російською блогеркою Настею Івлєєвою.

Після початку повномасштабного вторгнення росії Андрій розірвав будь-які зв'язки з країною-терористкою. І те, що військові рф зробили з рідним містом Бєднякова - Маріуполем - пробачити неможливо.

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

Мужнє українське Маріуполь – рідне місто ведучого шоу "Де логіка?" (Новий канал) Андрія Бєднякова. Він зізнається, що до війни, хоч давно й переїхав до столиці, часто бував у Маріуполі. Відвідував рідних, відпочивав із друзями, гуляв вулицями міста, насолоджувався спогадами та пишався тим, як розвивається Маріуполь. А потім прийшли окупанти та зруйнували все, що з любов'ю будували люди. Так, школа Бєднякова залишилися лише у спогадах учнів та вчителів – будівлі навчального закладу практично не існує.

Маріуполь. Фото: Telegram
Маріуполь. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"До війни моя школа була однією з найкращих, - розповів ведучий Нового каналу. - Велике футбольне поле зі штучним газоном, де постійно займалися діти з району. Бігові доріжки з гумовим покриттям. Міні-футбольне поле зі штучним покриттям. Баскетбольне поле. Тренажери. Там було неможливо класно. Там весь час були діти."

Сторіз Андрія Бєднякова
Сторіз Андрія Бєднякова

Від передплатників Андрій Бєдняков дізнався, що його вдома теж більше нема. Мешканка Маріуполя, яка мешкала по сусідству з телеведучим, написала, що туди потрапила бомба.

"Будинок, де я виріс, знаходився за школою. Там була наша квартира. Чому "була"? Все просто. Попадання. Багатоповерхівка згоріла, - написав ведучий. - Нас "звільнили" від квартири."

Сторіз Андрія Бєднякова
Сторіз Андрія Бєднякова

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков розповів про те, чи вціліла його хата після обстрілів у Маріуполі.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бєдняков із "Орел і Решка" розповів, як відбивався від нападу росіян.