Ведучий популярних програм на українському телебаченні та чоловік зірки "Світського життя" Катерини Осадчої Юрій Горбунов висміяв чергову брехню путінського міністра закордонних справ та відвертого українофоба Сергія Лаврова.

На особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Юрій Горбунов виклав відео, на якому Сергій Лавров нахабно бреше про трагедію у Кременчуці, де російська ракета потрапила прямо до торгового центру.

Сергій Лавров, фото: скріншот із відео
Сергій Лавров, фото: скріншот із відео

"Ось так конячка бреше, оком не моргнувши!! Де ж взяти той пекло, в якому їм усім горіти!??? #Україна переможе # stoprussia", - написав у своєму посту телеведучий.

На прес-конференції Сергій Лавров заявляє, що нібито "торговельний центр поблизу пустував" і спалахнув випадково. Далі він за методичкою згадує "неонацистський режим" та інші вигадані речі, несучи брехню в маси, навіть не моргнувши оком.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Пост Юрія Горбунова, instagram.com/gorbunovyuriy
Пост Юрія Горбунова, instagram.com/gorbunovyuriy

"В результаті детонування боєприпасів спалахнув, розташований поруч торговий центр, що пустує. Я кажу це до того, що чим більше поставлятимуть зброю, призначену для того, щоб продовжити конфлікт, продовжити страждання мирних громадян, які постійно живуть під обстрілами українського неонацистського режиму, тим більше Завдання ми будемо виконувати на землі. Завдання ці будуть виконані.", - говорить на відео брехливий рот путіна Сергій Лавров.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна змусила Горбунова підскочити від справжнього ставлення європейців: "Дуже токсичні".

Раніше ми повідомляли, що Юра Горбунов не проти, щоб чоловіків за гроші випускали з України: "Вони всі сидять, ховаються за ничками".