Відомий український сценарист, стендап-комік та автор студії "Квартал-95" Валерій Жидков порушив тему жартів під час війни в Україні та висловився з приводу того, чи будуть вони доречні саме зараз.

Своїми думками Валерій Жидков поділився у пості на особистій сторінці у соцмережі Інстаграм. І його відповідь була схвальною.

Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/
Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/

Більше того, автор Студії "Квартал-95" переконаний, що жарти зараз потрібні як ніколи. На його думку, жартувати потрібно про те, що болить. Адже, як вважає Валерій Жидков, гумор – це захист та щеплення від божевілля.

Саме тому ще минулого літа стендап-комік все ж таки вирішив дати перший сольний виступ від часу повномасштабного російського вторгнення, що відбулося 24 лютого.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Валерій Жидков. Фото: Instagram
Валерій Жидков. Фото: Instagram

"Чи можна сьогодні жартувати? Думаю, потрібно. Обов'язково. Причому саме про те, що болить. Гумор - це захист і щеплення від божевілля. Перший "сольник" за час війни. Приходьте. зборів підуть на підтримку ЗСУ.", - написав він. Валерій Жидков

Валерій Жидков, instagram.com/valeryzhidkov_official
Валерій Жидков, instagram.com/valeryzhidkov_official

Нагадаємо, що автор студії "Квартал 95" Валерій Жидков розповів про свій біль у душі: "Хто треба, той почує". Шанувальники гумориста відзначили, що лаконічне послання досягло їхніх сердець.

Раніше ми повідомляли, що Валерій Жидков із "Кварталу 95" натякнув, чому артилеристам важко на фронті: "Що? Що?".

Також стало відомо, що зірка "Кварталу 95" Валерій Жидков натякнув, що росіяни невиправні: "Соловйова інтернетом".