Відомий український гумористичний актор, член колективу VIP Тернопіль Тарас Стадницький часто радує своїми жартами українців.

Цього разу він вирішив згадати знакову подію зі свого життя – а саме, як він намагався кинути пити алкоголь. Про це йдеться у його повідомленні на особистій сторінці у соцмережі Фейсбук.

Тарас Стадницький, фото: Знай.ua
Тарас Стадницький, фото: Знай.ua

Як виявилося, Тарас Стадницький спочатку просто хотів поекспериментувати та прожити рік без вживання алкогольних напоїв. Проте, на заваді стали непередбачені обставини, у тому числі й день народження тещі.

"У 2010 році я вирішив кинути пити. На рік. Поекспериментувати, як живуть деякі люди (яких у той час вважав трохи "тойво") моя дружина, дуже розумна жінка, сказала: Тарас , не можна так кардинально рвати зв'язки з алкоголем. Є сімейні свята, річниці, день народження тещі, зрештою, на яких хочеться і треба пригубити. Може ти вибереш 10 днів на рік, коли зможеш пустити алкоголь трохи тебе розпустити?" він. Тарас Стадницький

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy

Тарас Стадницький розповідає, що незважаючи на невдалі перші спроби, він таки кинув пити і вже 9 років не вживає алкоголю. Актор додає, що розповідає подібні цікаві історії про себе заради одного – зібрати кошти для ЗСУ, те ж саме нагадує донатити українським військовим, які самовіддано захищають нашу Батьківщину.

[quote author="Тарас Стадницький"]"О, чудова ідея! - подумав я. Дуже ретельно, зважуючи всі "за" і "проти", вибрав собі тих 10 днів, але... неконтрольовано використав їх ще до Великодня. , було не на час. Зараз я вже 9 років як не п'ю, але на вигляд і не скажеш. #історіязакавудлязсу. Реквізити - у коментарях.

Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy

Нагадаємо, що Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" вирішив не розмінюватися на дрібниці та закупився сіллю: "Біткоїн? Нафта? NFT?".

Раніше ми повідомляли, що Тарас Стадницький із "Танька та Володька" розповів, що його доньки не годяться: "Консенсусу досягнуто не було".