Відомий український музикант, ексведучий програми "Орел і решка" та засновник "Культурного десанту" Коля Сєрга засудив таких українських артистів, як Світлана Лобода, Діма Монатік, репер Потап та Макс Барських.

Відповідне відеозвернення музикант опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Коля Сєрга. Фото Instagram
Коля Сєрга. Фото Instagram

"Довіру неможливо вимагати. Її можна заслужити. А для цього потрібно побачити і почути людей. Дізнатися, чого потребують, чого хочуть вони, а не намагатися впарити те, чого хочеш ти. Інакше буде тільки супротив і ще більше відторгнення", - заявив Сєрга.

За словами Сєрги деякі пісні українських артистів відверто дивують. Він пригадав трек Макса Барських "Мамо, не плач".

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Макс Барських, скріншот: Instagram
Макс Барських, скріншот: Instagram

У ньому він співає про те, що обов'язково повернеться. Коля іронічно зазначив, що звичайно музикант повернеться, адже його концертна группа добре продумує логістику з-за кордону.

"Проблема нашого шоу-бізнесу в тому, що йому не вистачає правди. Коли Макс Барських співає "Мамо не плач, я повернусь" - відчуття, що його мама дуже сильно хвилюється, коли Макс на гастролях. Але він обов’язково повернеться, в нього команда професіоналів, які розраховують всю логістику", - розповів Сєрга.

Потап, фото: Знай.ua
Потап, фото: Знай.ua

Дісталось від Сєрги і Монатіку та Потапу. Вони, на його думу, мали б чесно зізнатися, що їм було страшно залишатись в Україні.

Співак вважає, що таке відверте зізнання отримало б підтримку української аудиторії.

"Якби Монатік або Потап чесно сказали: "Я злякався. Поки була небезпека, я поїхав за кордон. Мені страшно і я не можу бути взірцем для своєї аудиторії. Я не можу впоратися..." - це викликало б повагу. І не просто повагу, це б лікувало суспільство", - додав Сєрга.

Також артист згадав скандальну історію у Харкові з Лободою.

Сєрга вважає, що Лободі необхідно відставити свій егоїзм на задній план та щиро визнати свої помилки перед українським народом.
Він вважає що співачці треба нарешті почути людей, а не робити усе так як вважає за потрібне.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

"Якби Лобода вийшла і сказала: "Я розумію, що всі ці роки бачила тільки себе, звертала увагу тільки на себе, на свою кар’єру і орієнтувалася тільки на тих, хто захоплювався мною. Зараз я розумію, що помилялася. Але я помилялася не тільки в тому, що працювала з РФ. А й у тому, що не бачила за своїм відображенням людей", - зазначає співак.

Трохи згодом, Коля Сєрга щиро вибачився перед Монатіком за те, що поставив його ім'я в один ряд із Лободою, Максом Барським та Потапом.

"По Монатіку був не правий. Вчора дивився його інтерв’ю, потім ввечері розмовляв з ним особисто і прошу вибачення за те що приписав його до цього списку. По інших залишаюсь при своїй думці," - перепросив виконавець.

Втім щодо інших музикантів, він залишився вірним своїй позиції.

Нагадаємо, ми писали, що Андрій Хливнюк і Коля Сєрга заінтригували фото із Залужним: " А казали що нема його".

Як повідомляв "Знай.ua" Вова Дантес з голим торсом засвітив характерні плями на дзеркалі: "Збуджую себе сильно".