Відома українська співачка, переможниця "Євробачення" Руслана Лижичко приїхала на фронт та нарвалася на жорстку критику в мережі через своє вбрання. Відповідні фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Руслана Лижичко, як і багато інших українських зірок, активно допомагає українським захисникам. Днями співачка відвідала Донецьку область, побувавши дуже близько до лінії фронту.

Руслана Лижичко. Фото: скрін youtube
Руслана Лижичко. Фото: скрін youtube

Зірка приїхала до українських воїнів не порожніми руками, а привезла дрони, які потрібні для ефективного знищення російських загарбників. На згадку вона зробила фото, а також записала відео на тлі вирви, утвореної від обстрілу керованими авіабомбами.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У мережі не оцінили вбрання Руслани, адже на передову вона приїхала у бронежилеті та мінішортиках. Багатьом здалося, що співачка має "неналежний вигляд".

"Іспанський сором", "Можна вже було і без трусів фоткатися", "50 можна вже штани надіти, це не Євробачення ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Варто зазначити, що більшість шанувальників заступилися за виконавицю.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, де мешкає легендарна переможниця "Євробачення" Руслана: не будинок, а справжня електростанція.

Також наш портал інформував, Олександра Зарицька з "KAZKA" зізналася у своїй важливій меті: "Серце велике, справжнє навіки".

Крім того, ми писали, Наталя Могилевська мало не загинула під колесами поїзда через цікавість: "Маленькими кроками ми йдемо".