Владимир Завадюк — продюсер телеканала "1+1", который известен работой над такими проектами, как "Голос країни", "Голос. Діти", "Танці з зірками", "Маскарад", "Lip Sync Battle".

Від початку повномасштабної війни, звичайно ж, усі вони були поставлені на паузу, бо інформаційний фронт важливіший за гумористичний... тим більше, коли десятки українців щодня гинуть від російської агресії.

Володимир Завадюк. Фото: instagram.com/zavaduk
Володимир Завадюк. Фото: instagram.com/zavaduk

Хоча варто відзначити, що телеканалу все ж таки вдалося завершити одне шоу, яке якийсь час було на паузі — це стосується "Голосу країни". Але шанувальників цікавить інше питання, що ж станеться із проектом "Танці зі зірками", бо жодної офіційної інформації не надходить.

Фанати звернулися безпосередньо до Завадюка на його сторінці в соціальній мережі Instagram, з питанням про повернення шоу. Продюсер відповів, що цей проект любимо і він зробить все можливе, щоб повернути його на екрани. Однак це станеться лише після закінчення повномасштабної війни.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Завадюк також натякнув, що проект матиме особливих героїв, а також, звичайно, слід готуватися до змін у складі журі. Бо, наприклад, Влад Яма навряд чи повернеться до цієї ролі. Він на самому початку збройної агресії втік із країни і досі перебуває у США із сім'єю. Його плани невідомі.

Влад Яма. Фото Instagram
Влад Яма. Фото Instagram

Замість нього, з великим задоволенням, місце було б запропоновано іншому відомому танцюристу та хореографу – Дмитру Дікусару, який зараз захищає нашу країну від окупантів.

Нагадаємо, так притискав лише Зеленський: Олена Шоптенко з "Танці зі зірками" показала недитячі ніжності красеня

Як повідомляв "Знай.uа", герой тусовок Майамі Влад Яма повернувся до Києва

Знай.uа писав, Влад Яма знайшов "допомогу" для ЗСУ на смітнику в США: "Поїде до наших героїв"