Відома українська виконавиця Аліна Гросу, щоб не впасти духом через складний період, який зараз проходять українці, і хоч трохи підняти собі настрій вирішила додати яскравих квітів у своє життя.

Простий трюк, але дуже ефективний. Це доводить Аліна Гросу у новому відео, опублікованому на її особистій сторінці у соцмережі Інстаграм.

Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu

До своєї пишної зачіски, яка вражає гарними кучерями, Аліна Гросу додала різнокольоровий одяг. Таке просте рішення, а скільки може означати для деяких. Як то кажуть, щастя в дрібницях.

"Яскраві фарби, щоб хоч трохи настрій підняти 🙄 як ви?",- написала співачка в описі до свого відео Аліна Гросу

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu

"Добре і не дуже! Страшно 😭😭🇺🇦✊😓😓😱😱❤️❤️ А ти красива 🔥🔥", "У мене все добре, а ти як? ❤️", " Дуже красива 😍", "Очі дивні , - відреагували у коментарях передплатники співачки.

Коментарі, instagram.com/alina_grosu
Коментарі, instagram.com/alina_grosu

Коментарі, instagram.com/alina_grosu
Коментарі, instagram.com/alina_grosu

Якось співачка відвідала дітей, більшість із яких залишилися без батьків. Незважаючи на це і всю несправедливість та жорстокість світу, малюки посміхаються. А це дає надію, що нам є заради кого жити та боротися. Аліна Гросу мріє, що майбутнє цих дітей і всіх нас буде світлим, але спочатку треба докласти зусиль, щоб вигнати російську нечисть з нашої землі.

Нагадаємо, що Аліна Гросу могла потрапити у лапи росіянам у Маріуполі: "Дуже боляче, що це...".

Раніше ми повідомляли, що Аліна Гросу зізналася, чому їй "довелося" заощадити на новому кліпі: "Такі зараз часи...".