Перед виступом Лобода запросила харків'ян на свій виступ, а побачивши дівчину, яка вийшла з плакатом на її виступ, спробувала принизити її.

Проте дівчина стійко витримала приниження губастої співачки, яка розповідала всім про своє "перевзування". Деякі харків'яни підтримали дівчину з плакатом, та почали викрикувати "ганьба". Відео потрапили до мереж.

Люди перед виступом Лободи. Фото: Telegram
Люди перед виступом Лободи. Фото: Telegram

Скандальна співачка 25 червня виступила біля зоопарку в Харкові. Вона зіткнулася з супротивом від місцевих. Багато активістів зібралося на її виступ з плакатами "Харків без Лободи".

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Дівчина з плакатом проти виступу Лободи. Фото: Telegram
Дівчина з плакатом проти виступу Лободи. Фото: Telegram

Вона почала допитувати її, хто за це заплатив та порушувала особисті кордони.

Ну скажи, хто тобі за це дав гроші? — допитувалась Лобода.

Сама вона не розповідала, хто їй дав гроші, коли вона співала в РФ, поки йшла війна росії проти України. Вона стрибала на парапеті, та виглядала як клоун на арені цирку.

Лобода принижує дівчину. Фото: Telegram
Лобода принижує дівчину. Фото: Telegram

Водночас дівчина трималася гідно. З натовпу стали викрикувати "ганьба", однак співачка була готова до такого і продовжувала свій блюзнірський виступ.

Нагадаємо, ми писали, що Світлана Лобода приїхала до Херсона заспівати пісню Скрябіна: як відреагували українці.

Як повідомляв "Знай.ua", "Їй треба пройти через пекло": Коля Серьга придумав як Лободі спокутувати свою провину перед українцями.

Також "Знай.ua" інформував, це як вбити людину і відкупитися: Ярмак розкритикував намагання Лободи розкаятись перед українцями.