Старша донька Олі Полякової поки що ніхто не бачить влаштувала відверту фотосесію

Фотографію зіркова дочка опублікувала в сторісі соціальної мережі instagram.

Маша Полякова. Фото: скриншот  Youtube
Маша Полякова. Фото: скриншот Youtube

Як відомо, у свій час доньки Олі Полякової разом з мамою були змушені тимчасово переїхати до Франції через повномасштабне вторгнення. Їхній батько залишився в Україні, і вони з ним не бачилися довгий час.

Маша розповіла, що досить важко переживала початок війни, мала панічні атаки, вона навіть не могла дихати. На щастя дівчина зараз добре почуваються і навіть відкрила новий талант - вона добре готує.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім того, Маша зараз вивчила українську мову та спілкується нею.

А поки вона має вільний час, а мами поряд не було, вона вирішила трохи "побешкетувати". Дівчина в вбиральні в тоненькому купальнику зробила селфі. У неї ніжна і струнка фігура, дівчинка дуже схожа на маму, мабуть, вона збирається відпочити біля води.

Сторіс. Фото: скрин instagram
Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, що Оля Полякова навчила дочку Машу народжувати: "Це тобі голку в спину засовують і...". Оля Полякова розповідала дочці Маші про важливі дорослі нюанси з самого дитинства.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова захотіла собі зятя-мільйонера і навчила Машу тонкощам: "Нам потрібно вдавати, що ми супер-господарки".

Також стало відомо, що почуття захлеснули доньку Олі Полякової, Маша не змогла стриматися: "А ось і нова". Оля Полякова у програмі "Дорослі дівчатка" сказала, що вона дуже хотіла повернутися додому.