Ведуча популярної програми "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, яка є нареченою колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка, попередила про небезпечну аферу, яку шахраї не зневажають навіть під час війни.

У публікації на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Олена-Крістіна-Лебідь опублікувала відео, в якому докладно пояснила суть афери, щоб українці більше не велися на подібне та не давали заробляти на них безсовісним шахраям.

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з відео
Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з відео

Як пише телеведуча, людям, які шукають роботу, пропонують таке – передрукувати текст із фото. І багато українців, щоби трохи заробити, з радістю погоджуються на це.

Однак у результаті люди залишаються ошуканими. Бо ж заробляють не вони, а на них! Спочатку аферисти втираються у довіру, а потім вимагають, наприклад, 200-300 грн завдатку. Тому Олена-Крістіна Лебідь радить мати на увазі таку шахрайську схему та бути дуже обережним.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

"Підробка вдома: передрук тексту з фото (типу, фото книжкових сторінок)!! Здавалося б, відмінний варіант заробити! Але Заробити хочуть на вас!!! Афера, на яку ви, подивившись відео, вже не поведетесь ✊✊✊ Люблю!❤️ Цем 😘💙💛", - йдеться в повідомленні телеведучої. Олена-Крістіна Лебідь

Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed
Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь з "Аферисти в сітях" вивалила язик в обличчя путіну: "Мовчання бурят".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь після душу ледь не засвітила те, що ховається під рушником: "Вже напоготові".