Відомий український телеведучий, актор, художній керівник "Дизель Студіо" Єгор Крутоголов вирішив порадувати українців актуальним гумором та спародіював Євгена Пригожина. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Усі українці із завмиранням дихання стежать за тим, що відбувається у росії за участю Євгена Пригожина та "вагнерівців". Єгор Крутоголов вирішив не залишатися осторонь і зняв пародію на "кухаря путіна", а тепер ще й головного бунтівника росії.

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

Так, на відео гуморист дуже вжився в роль і з особливим виразом і мімікою штовхнув промову в стилі Пригожина. Вона була короткою, але дуже правдоподібною та смішною, що не могло не змусити шанувальників надривати животи зі сміху.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Реакція користувачів мережі не забарилася. Українці зазначили, що гумористу ідеально вдалося вжитися в роль.

"Ахаххахахахах, ідеальна пародія, 1 в 1", "Оскар у студію", "Прям копія", "Схожий", "Навіть схожий", "Забула включити звук, але з міміки зрозуміла, що це Пригожин відразу", - не стримуючи сміх написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий змусив українців надривати животи пародією на кібер-Жириновського: "Як тобі таке, Ілоне Маск?

Також наш портал інформував, Юрій Великий спародіював ниючого Гіркіна після чергових провалів Кремля: "Кинджал виявився тупим ножиком".

Крім того, ми писали, пародист Юрій Великий з "Кварталу 95" змусив українців реготати: "Біжать у трійці лідерів".