Українська телеведуча та зірка "Світського життя" Катерина Осадча якось відвідала знакову подію в Амстердамі - благодійний марафон "Embrace Ukraine".

У пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Катерина Осадча показала спільне відео зі своїм колегою Тимуром Мірошниченком.

Тимур Мірошніченко, фото з instagram
Тимур Мірошніченко, фото з instagram

На кадрах обоє підстрибують у звичайному одязі, а на сцену вже опускаються у святковому.

"Благодійний марафон в Амстердамі Embrace Ukraine. Десятки тисяч людей на найбільшій площі Амстердама та мільйони глядачів перед екранами телевізорів з єдиною мрією про перемогу України", - написала вона. Катя Осадча

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Катя Осадча і Тимур Мірошниченко, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча і Тимур Мірошниченко, instagram.com/kosadcha

Як розповіла Катя Осадча, марафон проходить напередодні саміту у Брюсселі, де проходитиме історичне рішення щодо статусу кандидата в ЄС. У них є спеціальна місія – про Україну у світі мають пам'ятати та не зволікати за допомогою.

"Ми ще раз голосно сказали, що Україна має бути частиною європейської сім'ї. Зараз ми нечасто одягаємо ошатний одяг у нашій боротьбі, але вчора був той випадок, коли це було важливою частиною справи", - написала вона. Катя Осадча

Катя Осадча і Тимур Мірошниченко, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча і Тимур Мірошниченко, instagram.com/kosadcha

Нагадаємо, що Катя Осадча не знає, як повернути себе до життя після таких втрат: "Нестерпний біль усередині та сльози...".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча розповіла, чому не погоджується із рішенням суду: "Відповідальність мають на себе брати чиновники, а не лише охоронець".

Також стало відомо, що Катя Осадча поскаржилася на нестерпні муки, мало хто б пережив: "Це варто розповідати щохвилини".