Співачка Тіна Кароль не перестає дивувати шанувальників своїм сценічним вбранням

Фото сукні Тіни одного разу опублікували на фан-акаунті зірки у соціальній мережі instagram.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Як відомо, співачка багато подорожує із благодійними концертами Європою. Якось вона побувала в Мадриді та провела благодійний захід "Life will win", що в перекладі з англійської означає "Життя переможе".

Для концерту зірка обрала довгу напівпрозору сукню насиченого жовтого кольору. Варто зазначити, що зірка любить дивувати глядачів, тому цього разу їй також вдалося це зробити.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Дизайн сукні досить цікавий – це скошене декольте та розріз нижньої частини сукні майже до талії. Матеріал, з якого воно зроблено незвичайний - він легкий, тому здається, що на Тіні не одяг, а легка хмаринка.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Крій вигідно підкреслює струнку фігуру виконавиці, а декольте – надає жіночності образу, як видно на фото, під ним немає білизни. Зрештою, співачці є чим пишатися, тому шанувальники мали змогу насолодитися неперевершеною природною красою. У коментарях вони написали:

"Це не перевершена краса ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍"

"Плаття щось, Тіні дуже воно йде"

Нагадаємо, що неможливо відірватися: Тіна Кароль засвітила свій оголений животик.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль нарешті поділилася рідкісним фото з весілля: "Знаю, що дивишся".