Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий розсмішив українців пародією на реакцію міноборони росії після того, як у Чонгарський міст прилетіла ракета і він трохи "втомився". Новий ролик він опублікував на своєму youtube-каналі.

Пародист Юрій Великий – справжній професіонал своєї справи. Своїми роботами він піднімає настрій українцям і дуже влучно висміює недолугість керівництва росії та рядових "ваньок".

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Так, нещодавно мережа сколихнула новину, що по ЗСУ нанесли ракетний Чонгарському мосту, щоб відрізати російським окупантам шляхи постачання. У путіна, як завжди, відреагували дуже позитивно і заявили, що втрат немає, а з мостом усе гаразд.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Юрій Великий вирішив не залишати без уваги цю ситуацію і зняв нову пародію на вже легендарний брифінг міноборони росії та його знаменитого "ведучого" Конашенкова.

Користувачі мережі не змогли стримати сміху.

"Ці новини потрібно транслювати на весь Світ. Сміх продовжує життя!!!) Дякую, Юрію!!!", "Юрію, дякую Вам величезне! Не перестаю захоплюватися Вашим талантом! Ви влучно вражаєте ворога! Сміюся і стаю сильнішим!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий розсмішив істерикою Гіркіна через "контрнаступ" природи: "Акуло-російське побоїще".

Також наш портал інформував, Юрій Великий спародіював ниючого Гіркіна після чергових провалів Кремля: "Кинджал виявився тупим ножиком".

Крім того, ми писали, Юрій Великий змусив українців надривати животи пародією на кібер-Жириновського: "Як тобі таке, Ілон Маск?"