Український співак та колишній Дорофєєвої, який нещодавно випустив новий кліп на пісню "Чуєш" та активно веде свою сторінку в Instagram Володимир Дантес розповів про свій досвід роботи на російському телебаченні.

Про це він розповів на програмі актора Євгена Яновича в YouTube.

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram

Дантес розповів що ще задовго до війни працював телеведучим на російському каналі "П’ятниця", де він вів програму "Еда, я люблю тебя".

Женя запитав співака чи критикують його зараз за таку "помилку молодості".

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Колишній Дорофеєвої пояснив, що цей телеканал у той час дивилися 80% українців, тож зараз його ніхто на засуджує за таку діяльність в росії.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Більше того, співак зазначив, що протягом трьох років зйомок команда каналу "П'ятниця" просила не згадувати Україну взагалі, що дуже бісило Дантеса.

Трохи згодом Володимиру Дантесу запропонували зняти програму в Криму за один мільйон рублів, але співак категорично відмовився від такої пропозиції.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

"Потім нам ще один раз, перший і останній, запропонувати зняти програму в Криму й запропонували кожному по мільйону рублів. Ми сказали: "Дякуємо, до побачення". І це так закінчилося", — прокоментував пропозицію від росіян Дантес.

Нагадаємо, Вова Дантес з голим торсом засвітив характерні плями на дзеркалі: "Порушую себе сильно"

Як повідомляв "Знай.uа", Вова Дантес розповів, що його врятувало від поганих думок через обстріл: "Таблетка від смутку"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва ось-ось може зіграти весілля з Кацуріним через рік після розлучення з Дантесом: "Зараз..."