Після початку широкомасштабного вторгнення росіян в Україну, 24 лютого 2022 року, Олег Винник перестав з'являтися у громадському просторі, не виявляючи жодної активності у соціальних мережах.

У липні його адвокат повідомила, що артист залишив Україну та виїхав до Німеччини, як виявилося, на лікування. Відомо, що виконавець проживає у Берліні та має там свою нерухомість.

Горбунов та Винник, фото із соцмереж
Горбунов та Винник, фото із соцмереж

Протягом усього цього часу співак уникає публічності та не коментує чуток про своє зникнення. Проте нещодавно це змінилося, що навіть Дантес вирішив це прокоментувати.

20 червня він зробив заяву про свого колегу у соціальній мережі Instagram, у Stories. Це було перше інтерв'ю Винника після зникнення із суспільного простору під час російської агресії та переїзду до Німеччини.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

"Винник повернувся. Ось це новина. Вибачайтеся", - заявив Дантес.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Хоча незрозуміло, до кого взагалі звертається Володимир Дантес, він не уточнює цього. Хоча багато колег уже встигло розкритикувати артиста за його мовчання. А ось керівник офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон попросила не засуджувати його, оскільки глядачі багато чого не знають.

Нагадаємо, Вова Дантес з голим торсом засвітив характерні плями на дзеркалі: "Порушую себе сильно"

Як повідомляв "Знай.uа", Вова Дантес розповів, що його врятувало від поганих думок через обстріл: "Таблетка від смутку"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва ось-ось може зіграти весілля з Кацуріним через рік після розлучення з Дантесом: "Зараз..."