Відома українська блогерка, модель, переможниця "Холостяка" та колишня дружина Микити Добриніна Даша Квіткова розповіла шанувальникам про те, які зараз в неї стосунки з колишнім чоловіком.

Добринін та Квіткова, фото Instagram
Добринін та Квіткова, фото Instagram

На своїй сторінці в Інстаграм блогерка розповіла про те, що вони з Добриніним вже офіційно розлучилися.

За її словами тепер у них є лише один спільний шлях - разом виховувати сина Лева.

"З сьогоднішнього дня наша історія має тільки одне продовження: батьківство найпрекраснішого хлопчика. Ну а я з сьогоднішнього дня офіційно розлучена. Я вдячна за всі моменти, якими б вони не були", — підписала світлину Квіткова.

Даша Квіткова офіційно розлучена. Фото Instagram
Даша Квіткова офіційно розлучена. Фото Instagram

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Також Даша опублікувала світлину разом зі своєю адвокаткою та розповіла підписникам, що на них із Микитою ще чекає декілька судових засідань.

"Попереду ще чекає декілька процесів і засідань", - додала блогерка.

Даша Квіткова офіційно розлучена. Фото Instagram
Даша Квіткова офіційно розлучена. Фото Instagram

Свою публікацію переможниця "Холостяка" доповнила відвертою світлиною, на якій показала шанувальникам, як збирається боротись зі своєю самотністю.

"А вже можна шуткувати про те, що я самотня і можу собі дозволити дотик до прекрасного?"

Дорослі іграшки Даші Квіткової. Фото Instagram
Дорослі іграшки Даші Квіткової. Фото Instagram

Пара оголосила про розставання у січні, через два з половиною роки у шлюбі. Вони навіть обвінчались у церкві.

Така новина стала справжнім шоком для їх шанувальників і вони довгий час сподівалися що через деякий час Микита та Даша помиряться і знову будуть жити разом. Та цього не сталося.

Тепер колишнє подружжя прагне бути ідеальними батьками для свого сина Лева, тож намагаються зберегти хороші стосунки один з одним.

Раніше портал Знай повідомляв, Микита Добринін після розлучення з Квітковою "переключився" на іншу Дашу з апетитними формами: "Вогонь".

Також наш портал інформував, солодкі форми Даші Астаф'євої змусять українців перечитати потужного українського класика: "Показувати тіло оголеним..."