Український танцюрист Макс Чмерковський, який мешкає в США, повідомив неймовірну новину - він вдруге став батьком.

Про це артист розповів у Instagram. Чмерковський поділився фотографією, де ніжно тримає на руках немовля. Символічно, що він народився у День батька, 18 червня. Проте танцюрист не поспішає показувати всьому світу обличчя дитини.

Скріншот із Instagram, Макс Чмерковський
Скріншот із Instagram, Макс Чмерковський

Його дружина, а за сумісництвом і колега Пета Маргайтрод народжувала в одному з пологових будинків Лос-Анджелеса. За пару днів до народження малюка Макс зізнавався, що ця подія змусить його серце спалахнути.

До речі, парочка не очікувала, що дитина народиться саме цього дня, бо вони перебували у різних містах, але Чмерковський прибув до пологового будинку і підтримав свою обраницю. Крім того, вони дуже чекали появи малюка на світ, тому що довго не виходило зачати його.

"Після двох років постійної боротьби та душевного болю, трьох викиднів та невдалого виношування ембріона у нас у духовці корисна булочка. Це був шок для всіх нас і ми дізналися прямо перед тим, як я пішла на другий раунд ЕКО", - написала Пета Маргатройд, коли повідомила про вагітність у січні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Макс Чмерковський з дружиною Питою, фото з сімейного архіву
Макс Чмерковський з дружиною Пітою, фото з сімейного архіву

Раніше ми писали про те, що перший "Холостяк" Макс Чмерковський протверезив американців через війну в Україні: "Народ страждає за всіх нас"

Як повідомляв Знай.ua, дружина першого "Холостяка" Макса Чмерковського налякана після трьох викиднів: "Просто скажу, як є"

Також портал Знай.ua писав, що Макс Чмерковський розповів, як його змусили зробити найбільшу помилку у житті: "Я не люблю про це говорити"