Настя Каменських — одна з найпопулярніших українських виконавиць, поряд з Олею Поляковою, Тіною Кароль, Надією Дорофєєвою.

Нещодавно у Маші Єфросініної на Youtube-каналі вийшло велике інтерв'ю з артисткою, в ході якого їм вдалося обговорити багато речей... болючих, для Анастасії. Жінка відверто розповіла про те, з якими проблемами їй довелося зіткнутися протягом останнього року – особливо через систематичне вживання алкоголю.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

У спілкуванні з Єфросініною вона розповіла про період, коли активно споживала алкоголь, хоча раніше він не був її звичкою. Артистка пояснила, що останнім часом її життя, як і мільйонів інших українців, було важким, і алкоголь став своєрідною втіхою, допомагаючи забути про проблеми.

"Треба було забути. Алкоголь що дає? Не дає тобі кудись відлетіти. Його було багато", - заявила Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Настя Каменських стверджує, що пройшла через усі етапи такого неприємного досвіду. Вона дуже багато думала, як протікає її життя, що з нею відбувається. Протягом цього самоаналізу артистка зазнала багато емоцій, а тепер прагне відобразити ці переживання у своїй музиці.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Співачка вірить, що може поділитися своїм досвідом з іншими, щоб запобігти їм проблем, пов'язаних, зокрема, з алкоголем.

На даний час артистка практично повністю відмовилася від шкідливої ​​звички, хоча все ще може дозволити собі випити.

Нагадаємо, скандал із піснею "Волонтер" та "заочним" записом у ТРО: Настя Каменських зізналася, чи соромно їй за чоловіка Потапа

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських показала, як патріотизм відбився на її обличчі: "Маленька..."

Знай.ua писав, "Ганьба і тупий хайп": Настя Каменських оголосила конкурс на Infiniti та IPhone, щоб віддати ЗСУ 100 тисяч